Waarom onze theoriecursus?

Met de theoriecursus van Easytheorie garanderen wij jouw een hoog slagingspercentage voor je eerste poging. 

auto theorie cursus

%

Slaagt bij Easytheorie

Wist jij dat 91% bij Easytheorie in één keer slaagt?

Heb jij moeite met het behalen van je theorie of heb jij geen tijd om te leren uit een boek? Jij bent niet de enige. Uit cijfers van het CBR blijkt dat 60% van de examen-kandidaten zakt bij hun eerste poging, door zelfstudie. Ook wij vinden dat onwijs veel. Jij wilt natuurlijk zonder enige moeite slagen voor je theorie-examen, om vervolgens je praktijkexamen te halen. Daarom helpen wij jou graag! Maar liefst 91% van onze kandidaten slaagt in één keer voor hun theorie-examen. Ook jij kunt in een keer slagen!

Met onze tips en tricks maken wij het 100% makkelijk om te slagen!

Daarom biedt Easytheorie jou de ééndaagse theoriecursus aan. Binnen een ochtend ken jij alle theorie uit je hoofd en ben jij helemaal voorbereid voor het theorie-examen! Vele kandidaten zijn je voor geweest en hebben hun theorie-examen al in de pocket. Onze aanpak zorgt ervoor dat jij 100% voorbereid bent om te slagen.

%

Makkelijk

De cursusdag

theorie examen boek

Gevaarherkenning

Bij dit onderdeel leer jij waar je op moet letten in het verkeer en op welke manier je het gevaar kunt verwachten. Daarom laten wij voorbeelden zien die gegarandeerd voorbij komen om die 25 gevaarherkenning vragen goed te beantwoorden.
theorie examen cursus

Kennis

In dit gedeelte krijg je twaalf vragen tijdens het examen en via onze uitleg ga jij ze allemaal goed hebben. In dit onderdeel zul je alles leren over verkeersborden en de regels in het verkeer.
theorie examen cbr

Inzicht

Hier besteden wij de meeste aandacht aan, omdat inzicht het moeilijkste onderdeel is van het CBR-examen. Wij leggen dit simpel en handig uit, zodat je alle 28 vragen bij dit onderdeel in het theorie-examen goed beantwoord.

Geslaagden

Slagingspercentage

Reviewcijfer

Locaties

Veelgestelde vragen

Hoe hanteren jullie de coronamaatregelen?

Wij hanteren alle maatregelen van het RIVM. We vragen iedereen een mondkapje op te doen en de 1,5 meter aan te houden. Bij het zitten mag de mondkap af. De groepen zijn niet groter dan de maximaal toegestane capaciteit volgens het RIVM. Daarnaast vragen wij jou je eigen lunch mee te nemen.

Wat is de afstand naar het CBR?

Na de theoriecursus loop je binnen een paar minuten naar het CBR.

Hoe lang is je theorie geldig?

Vanaf de dag dat je slaagt bij het CBR voor het examen, is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen.

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint om 07.00 uur en in de middag zal je het examen afleggen. Er zullen tussendoor pauzes zijn, waarbij je je rust kunt pakken.

Hoe reserveer ik de theoriecursus?

Reserveren is makkelijker dan het klinkt.
Kies de cursusdatum die voor jou het beste uitkomt. Wij regelen de rest.

Moet je boeken aanschaffen?

Je krijgt van ons alle benodigde leerstof, het is niet nodig boeken aan te schaffen. In een paar uur tijd leren we je alles om te kunnen slagen voor je theorie-examen.

Ik ben dyslectisch. Kan ik ook de cursus volgen?

Onze cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook deze leerlingen goed de stof begrijpen en we leggen alles zo uitgebreid mogelijk uit, zodat ook zij zonder problemen het examen kunnen behalen.

Ik heb faalangst, kan ik alsnog slagen voor mijn theorie-examen?

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen met faalangst. Onze manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangsten.

Nodig uit en verdien

X
Meld je aan om uw link te delen
Inschrijven