Over ons

We willen ervoor zorgen dat het voor iedereen makkelijk is om te slagen voor je theorie-examen. Of je nou moeite hebt met leren, geen tijd ervoor hebt of tegen faalangst aanloopt. Wij staan voor je klaar. Ook kandidaten die eerder zijn gezakt kunnen bij ons hun theorie-examen op een ”easy” manier halen.

theoriecursus in 1 dag

Missie

Onze Missie

Easytheorie staat voor het snel en gemakkelijk behalen van je theorie-examen. We doen dit door zo goed mogelijk les te geven en alle onderdelen te behandelen. We geven je graag een goede en tevreden ervaring, omdat dat ook motiveert. Easytheorie is er voor iedereen en we passen onze methodes aan zodat het voor jou het beste werkt.

Visie

Onze Visie

We willen het steeds makkelijker maken om je theorie-examen te halen en we houden daarom onze leerstof up-to-date. We zorgen ervoor dat jij de stof makkelijk kan begrijpen. Iedereen heeft het recht om in één keer te slagen voor zijn of haar theorie-examen.  Daarom kan je bij ons na de eerste poging onbeperkt onze cursus volgen.

Geslaagden

Slagingspercentage

Reviewcijfer

Locaties

Het team

ardjun

Ardjun

Theoriecursus
opleider

henry

Henry

Marketingcommunicatie
specialist
Samantha klantenservice

Samantha

Klantenservice
Easytheorie

Veelgestelde vragen

Hoe hanteren jullie de coronamaatregelen?

Wij hanteren alle maatregelen van het RIVM. We vragen iedereen een mondkapje op te doen en de 1,5 meter aan te houden. Bij het zitten mag de mondkap af. De groepen zijn niet groter dan de maximaal toegestane capaciteit volgens het RIVM. Daarnaast vragen wij jou je eigen lunch mee te nemen.

Wat is de afstand naar het CBR?

Na de theoriecursus loop je binnen een paar minuten naar het CBR.

Hoe lang is je theorie geldig?

Vanaf de dag dat je slaagt bij het CBR voor het examen, is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen.

Hoe laat begint de cursus?

De cursus begint om 07.00 uur en in de middag zal je het examen afleggen. Er zullen tussendoor pauzes zijn, waarbij je je rust kunt pakken.

Hoe reserveer ik de theoriecursus

Reserveren is makkelijker dan het klinkt.
Kies de cursusdatum die voor jou het beste uitkomt. Wij regelen de rest.

Moet je boeken aanschaffen?

Je krijgt van ons alle benodigde leerstof, het is niet nodig boeken aan te schaffen. In een paar uur tijd leren we je alles om te kunnen slagen voor je theorie-examen.

Ik ben dyslectisch. Kan ik ook de cursus volgen?

Onze cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook deze leerlingen goed de stof begrijpen en we leggen alles zo uitgebreid mogelijk uit, zodat ook zij zonder problemen het examen kunnen behalen.

Ik heb faalangst, kan ik alsnog slagen voor mijn theorie-examen?

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen met faalangst. Onze manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangsten.

Nodig uit en verdien

X
Meld je aan om uw link te delen
Inschrijven