Ik heb faalangst. Hoe helpt een theoriecursus mij makkelijk het examen te halen?

Theorie-examen maken

Dagcursus faalangst

Heb jij faalangst? Geen zorgen, Easytheorie heeft ervaring met kandidaten die tegen zulke problemen aanlopen. We zullen je goed voorbereiden en begeleiden zodat je eenvoudig slaagt voor het theorie-examen. Faalangst is niets waar je tegenop hoeft te kijken want wij zorgen ervoor dat je de angst omzet in gezonde spanning.

Maar hoe zetten wij jouw faalangst in gezonde spanning tijdens de theoriecursus? Eerst willen wij weten van jou wat voor angst je hebt. Er zijn namelijk twee soorten faalangsten die wij kunnen verminderen met een theoriecursus. Namelijk een positieve en een negatieve faalangst. 

Positieve faalangst

Een theoriecursus zal ervoor zorgen dat jij alle stof kent. Het gebeurt wel eens dat sommige het ervaren als ‘te veel’ informatie en dat ze onzeker worden tijdens de theoriecursus.

Kandidaten met positieve faalangsten denken dat ze het examen niet zullen halen door alle informatie die ze krijgen tijdens de dagcursus. Achteraf blijkt dat zij degene zijn met nul fouten voor hun theorie-examen! Deze kandidaten twijfelde te veel aan hun zelf, wat wij best kunnen begrijpen.

Lisa Forman
Lisa Forman
2020-12-14
Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en een fijne leraar! Ben in één keer geslaagd voor mijn theorie examen!
Shivesh Jagram
Shivesh Jagram
2020-12-14
Top cursus. Goed uitgelegd en duidelijk.
Annieck van Dijk
Annieck van Dijk
2020-12-14
Super leerzaam en zeer handige ezelbruggetjes om alles goed te kunnen onthouden!!
JaSe
JaSe
2020-12-09
De cursus zit super goed in elkaar. Het duurt wel een paar uur maar dan heb je ook wat! Alle theorie wordt door een aardige kerel in een paar uur erin gestampt, veel herhaling waardoor je ook veel onthoudt. Soms even lachen maar ook serieus en effectief. Er worden daarnaast ook veel trucjes uitgelegd en strikvragen die ook terugkwamen op mijn examen. Hierdoor ben je al veel zekerder tijdens je examen. Eten en drinken is ook aanwezig en het CBR is dichtbij. Al met al topcursus en zeker een aanrader!
Anila -Rashica
Anila -Rashica
2020-12-09
Vroeg je bed uit , maar je leert er veel meer van dan het uit je boek te zitten leren! zeker een aanrader, goed en duidelijk uitleg!
anjeza rashica
anjeza rashica
2020-12-09
Hele aardige man die de cursus leidt en legt super uit, eten en drinken was aanwezig, ook heel lief en de cursus zelf was top!! geslaagd🎉
Lillian
Lillian
2020-12-08
Goede uitleg, tussendoor een paar korte pauzes waar je weer eventjes je moment rust kunt pakken zodat je je erna weer goed kunt concentreren. Alles wordt behandeld op een manier om het goed te kunnen onthouden en als je iets niet weet wordt het je op een goede en makkelijke manier uitgelegd tot je het snapt.
D.j. Jansen
D.j. Jansen
03/09/2020
raadt aan
De cursussen voor auto theorie
Brenda Grootendorst
Brenda Grootendorst
24/07/2020
raadt aan
Top cursus !!! Ze helpen je zeer goed en heb hem er na in één keer gehaald! Zeker een aanrader
Rens Sandell
Rens Sandell
04/03/2020
raadt aan
Goeie cursus, alles duidelijk, alles word behandeld en letterlijk alles wat in het examen komt is wel langsgekomen en behandeld Ik raad iedereen deze cursus 100% aan
Isabelle Schouten
Isabelle Schouten
21/02/2020
raadt aan
Vandaag na meerdere cursussen en pogingen tot het halen van mijn theorie examen , naar deze cursus gegaan. De stof die je krijgt is makkelijk te onthouden , wordt goed uitgelegd. En de mannen die het geven zijn toppers. Ze leggen de vraag uit als je het niet snapt. Geven je het gevoel dat je het echt gaat halen. Ik heb na vele pogingen door deze theorie cursus eindelijk me theorie examen. Ik zou iederéén dit aanbevelen! Onwijs bedankt voor de leuke en leerzame dag!
Jack Stikkelorum
Jack Stikkelorum
11/02/2020
raadt aan
Easy voor EasyTheorie! Alles was super en heeft me heel erg geholpen.
Meza Ricardo
Meza Ricardo
29/01/2020
raadt aan
Deze 2 mannen zijn top!! 10/10
Pawan Bajnath
Pawan Bajnath
22/01/2020
raadt aan
In een keer geslaagd, goeie leraren en goed verzorgd!
Kelly Snel
Kelly Snel
11/01/2020
raadt aan
Super goed! Veel nut van de curcus gehad want ben in 1x geslaagd. 😊😊👍👍🎉🎉
Cheyenne Martis
Cheyenne Martis
11/01/2020
raadt aan
Informatie was zeker nuttig. Zeker aan te raden!!

Negatieve faalangst

Net als de kandidaten met positieve faalangsten, hebben kandidaten met negatieve faalangsten moeite om veel informatie op te nemen. Dit kan ook misschien liggen aan dyslexie of ADHD. Het verwerken van veel informatie kan de motivatie en het vermogen naar beneden halen van deze kandidaten tijdens de theoriecursus. Dit is uiteraard niet wat wij willen. Want ieder kandidaat willen wij de beste begeleiding en training geven, zodat die in één keer zult slagen voor het theorie-examen. Wij zullen meer vragen stellen of meer tips geven aan deze kandidaten. Zo halen wij het maximale uit de kandidaten en zullen andere kandidaten tijdens de theoriecursus er wat ook van opsteken.

Wij kunnen begrijpen dat het volgen van een theoriecursus zenuwslopend is, gezien je daarna je theorie-examen mag afleggen. Daarom vinden wij het fijn als je dit zal aangeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Dit kan ook tijdens de dagcursus als jij last begint te krijgen van je faalangst. Wij zeggen ook wel communication is key.

%

Slaagt bij Easytheorie

Wat krijg je tijdens de dagcursus?

De dagcursus van Easytheorie is 100% examengericht en behandeld alles wat je moet weten om te kunnen slagen. Binnen een dagdeel ontvang jij de informatie die jij nodig hebt om te kunnen slagen voor het theorie-examen. Je zult dus merken dat een dagcursus niet alles zal behandelen uit een theorieboek. Dat is ook niet nodig, want alleen wij weten wat jij zult krijgen tijdens het theorie-examen. Namelijk de belangrijkste onderdelen die jij ook vaak zal moeten toepassen in de praktijk. Je kunt meer over de voordelen en nadelen lezen op onze theoriecursus pagina. 

Waarom moet ik voor dagcursus kiezen als ik faalangst heb?

Onze professionele docenten staan klaar om jou te helpen de theorie te leren. Zij kennen de technieken om de aandacht erbij te houden en dat jij de theoriecursus leuk ervaart. Het gaat immers om je theoriecertificaat die jij nodig zult hebben om je praktijk te kunnen halen. Daarom zorgen wij ervoor dat jij alles zult snappen om je theorie-examen te halen én de auto theorie kent. Het is ook mogelijk om je theorie-examen via ons te regelen. Dan zorgen wij ervoor dat jij sneller aan de beurt komt bij het CBR.

Veelgestelde vragen

Wij staan voor jou klaar

Mocht jij vragen hebben dan is de kans groot dat ze hiertussen staan. Kijk rond of jouw vraag ertussen staat. Zo niet kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en om je cursus in te plannen.

Wat zijn de kosten?

Een theorie dagcursus bij ons kost €97,-. Het CBR-examen van €37,- is hier niet bij inbegrepen. Voor het cursusbedrag krijg je les van professionals die je helpen met praktijkvoorbeelden en ezelsbruggetjes om de stof beter te begrijpen en toe te passen tijdens je theorie-examen.

Hoe groot is de kans dat ik het haal?

We hebben een slagingspercentage van 91%. Als je goed meedoet met de lessen is de kans groot dat jij ook daaronder valt. Onze experts hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zullen jou op een makkelijke manier in één keer laten slagen.

Kan ik examen doen als mijn ID is verlopen?

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort mee te nemen. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR, mag je geen examen doen. Check dus op tijd of je ID geldig is, anders vervalt het examen en is het zonde van je kans.

Hoe hanteren jullie de coronamaatregelen?

Wij hanteren alle maatregelen van het RIVM. We vragen iedereen een mondkapje op te doen en de 1,5 meter aan te houden. Bij het zitten mag de mondkap af. De groepen zijn niet groter dan de maximaal toegestane capaciteit volgens het RIVM. Daarnaast vragen wij jou je eigen lunch mee te nemen.

Wat is de afstand naar het CBR?

Na de theoriecursus loop je binnen een paar minuten naar het CBR.

Ben ik verplicht boeken aan te schaffen?

Tijdens de cursus zal je op een gemakkelijke manier alle stof krijgen die nodig is voor je theorie-examen bij het CBR. Je bent natuurlijk vrij om boeken aan te schaffen. Maar wij begrijpen dat jij dat niet wilt met een theoriecursus.

Ik heb moeite met leren. Hoe wordt ik geholpen?

De theoriecursus kent vele voordelen. Zo kan een deelnemer met dyslexie of een deelnemer met faalangst zeer gemakkelijk slagen voor zijn of haar theorie-examen. Wij leggen namelijk de stof op een ‘easy’ manier uit, zodat jij het altijd zult begrijpen. Tijdens de cursus mag je altijd  vraagstellen aan onze docenten. Op deze manier weten wij zeker dat jij alles zult snappen!

Meld je snel aan!

Heb je nog vragen? Dan is er een kans dat jouw vraag tussen onze veel gestelde vragen staat. Anders is het altijd mogelijk om de klantenservice te bellen of mailen. Easytheorie staat je graag te woord en we doen er alles aan om je zo zelfverzekerd mogelijk het examen in te laten gaan.

Nodig uit en verdien

X
Meld je aan om uw link te delen
Inschrijven