Helpt een theoriecursus om een theorie examen makkelijker te halen met dyslexie?

Theorie-examen maken

Dagcursus dyslexie

Mocht je dyslexie hebben dan is de theoriecursus van Easytheorie de oplossing voor jou. De theoriecursus van Easytheorie is geschikt voor iedereen, dus ook mensen met dyslexie. We zullen je goed begeleiden door de stof en ervoor zorgen dat ook jij makkelijk slaagt voor het theorie-examen.

Uiteraard willen wij eerst weten of je last hebt van dyslexie, zodat wij er goed rekening mee kunnen houden. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat mensen met dyslexie ook last hebben van faalangst of ADHD.

Het leren van de auto theorie is al lastig genoeg. Als je ook nog eens last hebt van dyslexie of ADHD en wellicht last krijgt van het snappen van de tekst, is onze auto theoriecursus de goede oplossing. 

Hoe helpt een theoriecursus met mijn dyslexie?

Dyslexie neemt je leesvaardigheden flink af. Daarom zullen wij de vragen extra duidelijk hardop voorlezen, zodat je minder moeite hoeven te doen om de vraag of antwoord meerdere keren te lezen.

Aan de hand van onze handige tips en tricks zal je de theorie in onze cursus heel goed onthouden. Daarbij hoef je geen tekst of plaatjes te onthouden. Een ander voordeel van de theorie-examen is dat jij niets hoeft te typen of schrijven. Want het theorie-examen bestaat namelijk uit drie onderdelen die jij met knoppen kunt beantwoorden.

Deze drie onderdelen zullen wij uitlichten in de theoriecursus. Wij zijn namelijk ervan overtuigd met onze 91% slagingspercentage dat jij de theorie zult leren, die je gaat gebruiken tijdens het theorie-examen. Onze dagcursus is daarom examengericht.

Wat kan jij verwachten tijdens de dagcursus?

Voordat de dagcursus begint, willen wij weten of jij dyslexie hebt, zodat er rekening mee gehouden kan worden. In de ochtend begint onze dagcursus, waarbij je alvast warm wordt gemaakt met wat leuke feiten en binnen een dagdeel zal je veel informatie krijgen. Wij begrijpen dat het misschien te veel wordt, maar doordat wij veel herhalen met leuke en handige tips, zal de auto theorie langer blijven hangen. Omdat de dagcursus volledig examengericht is, zal je met dyslexie geen moeite hebben om het theorie-examen te halen. 

%

Slaagt bij Easytheorie

Waarom een theoriecursus bij Easytheorie?

Wil jij in 1 dag je auto theorie leren? Dan is de theoriecursus van Easytheorie de oplossing. We houden rekening met kandidaten die last hebben van dyslexie, faalangst, ADHD of kandidaten die extra hulp nodig hebben met het leren van de theorie. Dat is de service die Easytheorie aanbiedt. Dyslexie zal niet de reden moeten zijn om minder gemotiveerd te raken voor het theorie-examen. Daarom doen wij het samen.

Veelgestelde vragen

Wij staan voor jou klaar

Mocht jij vragen hebben dan is de kans groot dat ze hiertussen staan. Kijk rond of jouw vraag ertussen staat. Zo niet kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en om je cursus in te plannen.

Wat zijn de kosten?

Een theorie dagcursus bij ons kost €97,-. Het CBR-examen van €37,- is hier niet bij inbegrepen. Voor het cursusbedrag krijg je les van professionals die je helpen met praktijkvoorbeelden en ezelsbruggetjes om de stof beter te begrijpen en toe te passen tijdens je theorie-examen.

Hoe groot is de kans dat ik het haal?

We hebben een slagingspercentage van 91%. Als je goed meedoet met de lessen is de kans groot dat jij ook daaronder valt. Onze experts hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zullen jou op een makkelijke manier in één keer laten slagen.

Kan ik examen doen als mijn ID is verlopen?

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort mee te nemen. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR, mag je geen examen doen. Check dus op tijd of je ID geldig is, anders vervalt het examen en is het zonde van je kans.

Hoe hanteren jullie de coronamaatregelen?

Wij hanteren alle maatregelen van het RIVM. We vragen iedereen een mondkapje op te doen en de 1,5 meter aan te houden. Bij het zitten mag de mondkap af. De groepen zijn niet groter dan de maximaal toegestane capaciteit volgens het RIVM. Daarnaast vragen wij jou je eigen lunch mee te nemen.

Wat is de afstand naar het CBR?

Na de theoriecursus loop je binnen een paar minuten naar het CBR.

Ben ik verplicht boeken aan te schaffen?

Tijdens de cursus zal je op een gemakkelijke manier alle stof krijgen die nodig is voor je theorie-examen bij het CBR. Je bent natuurlijk vrij om boeken aan te schaffen. Maar wij begrijpen dat jij dat niet wilt met een theoriecursus.

Ik heb moeite met leren. Hoe wordt ik geholpen?

De theoriecursus kent vele voordelen. Zo kan een deelnemer met dyslexie of een deelnemer met faalangst zeer gemakkelijk slagen voor zijn of haar theorie-examen. Wij leggen namelijk de stof op een ‘easy’ manier uit, zodat jij het altijd zult begrijpen. Tijdens de cursus mag je altijd  vraagstellen aan onze docenten. Op deze manier weten wij zeker dat jij alles zult snappen!

Nodig uit en verdien

X
Meld je aan om uw link te delen
Inschrijven