Op welke manieren helpt een theoriecursus voor mijn ADHD?

Theorie-examen maken

Dagcursus ADHD

Tijdens de theoriecursus van Easytheorie helpen we je de aandacht er bij te houden. Onze docenten blijven actief lesgeven met de leukste en handigste tips en tricks. Op deze manier behoud jij de aandacht en onthoud je de theorie nog makkelijker! Je theorie-examen is immers één van de belangrijkste momenten in je leven. Hoezo niet de makkelijkste manier kiezen om in 1 dag je theoriecursus te volgen bij Easytheorie en dezelfde middag of de dag erna je theorie-examen te maken?

Voordat we de theoriecursus geven, willen we uiteraard van je weten of je last hebt van ADHD of ADD. Wellicht zien we dat wel aan je, maar toch is het fijn om dit te weten. Het kan namelijk in je nadeel werken als je de les niet kan volgen of je hoofd er niet bij kunt houden tijdens de dagcursus. Gelukkig weten wij hoe kandidaten reageren tijdens onze theoriecursus met ADHD, want wij hebben niets voor niets een slagingspercentage van 91%.

Hoe helpt een theoriecursus mij met ADHD?

Het volgen van een auto theorie met ADHD kan ervoor zorgen dat jij de stof op een leukere manier gaat onthouden. Het lezen van auto theorieboeken kan je namelijk niet motiveren om te leren. Het gaat vaak om veel stof die het CBR niet altijd zult vragen. Daarom zul jij met ADHD de theoriecursus van Easytheorie super handig vinden, omdat wij alleen theorie zullen uitleggen die op het theorie examen voor komt!

Met duidelijk uitleg door middel van afbeeldingen en borden kan jij de theorie makkelijker onthouden. We geven je ezelsbruggentjes zodat je gemakkelijk een link kunt leggen tussen de theorie en de logica erachter. Op deze manier zul jij merken dat je ADHD geen invloed heeft op je theorie-examen. De gestelde vragen tijdens het examen zul jij herinneren en waarschijnlijk nog onthouden tijdens je praktijkexamen. Dat is het grootste voordeel als je ADHD hebt en de dagcursus volgt bij Easytheorie.

Lisa Forman
Lisa Forman
2020-12-14
Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en een fijne leraar! Ben in één keer geslaagd voor mijn theorie examen!
Shivesh Jagram
Shivesh Jagram
2020-12-14
Top cursus. Goed uitgelegd en duidelijk.
Annieck van Dijk
Annieck van Dijk
2020-12-14
Super leerzaam en zeer handige ezelbruggetjes om alles goed te kunnen onthouden!!
JaSe
JaSe
2020-12-09
De cursus zit super goed in elkaar. Het duurt wel een paar uur maar dan heb je ook wat! Alle theorie wordt door een aardige kerel in een paar uur erin gestampt, veel herhaling waardoor je ook veel onthoudt. Soms even lachen maar ook serieus en effectief. Er worden daarnaast ook veel trucjes uitgelegd en strikvragen die ook terugkwamen op mijn examen. Hierdoor ben je al veel zekerder tijdens je examen. Eten en drinken is ook aanwezig en het CBR is dichtbij. Al met al topcursus en zeker een aanrader!
Anila -Rashica
Anila -Rashica
2020-12-09
Vroeg je bed uit , maar je leert er veel meer van dan het uit je boek te zitten leren! zeker een aanrader, goed en duidelijk uitleg!
anjeza rashica
anjeza rashica
2020-12-09
Hele aardige man die de cursus leidt en legt super uit, eten en drinken was aanwezig, ook heel lief en de cursus zelf was top!! geslaagd🎉
Lillian
Lillian
2020-12-08
Goede uitleg, tussendoor een paar korte pauzes waar je weer eventjes je moment rust kunt pakken zodat je je erna weer goed kunt concentreren. Alles wordt behandeld op een manier om het goed te kunnen onthouden en als je iets niet weet wordt het je op een goede en makkelijke manier uitgelegd tot je het snapt.
D.j. Jansen
D.j. Jansen
03/09/2020
raadt aan
De cursussen voor auto theorie
Brenda Grootendorst
Brenda Grootendorst
24/07/2020
raadt aan
Top cursus !!! Ze helpen je zeer goed en heb hem er na in één keer gehaald! Zeker een aanrader
Rens Sandell
Rens Sandell
04/03/2020
raadt aan
Goeie cursus, alles duidelijk, alles word behandeld en letterlijk alles wat in het examen komt is wel langsgekomen en behandeld Ik raad iedereen deze cursus 100% aan
Isabelle Schouten
Isabelle Schouten
21/02/2020
raadt aan
Vandaag na meerdere cursussen en pogingen tot het halen van mijn theorie examen , naar deze cursus gegaan. De stof die je krijgt is makkelijk te onthouden , wordt goed uitgelegd. En de mannen die het geven zijn toppers. Ze leggen de vraag uit als je het niet snapt. Geven je het gevoel dat je het echt gaat halen. Ik heb na vele pogingen door deze theorie cursus eindelijk me theorie examen. Ik zou iederéén dit aanbevelen! Onwijs bedankt voor de leuke en leerzame dag!
Jack Stikkelorum
Jack Stikkelorum
11/02/2020
raadt aan
Easy voor EasyTheorie! Alles was super en heeft me heel erg geholpen.
Meza Ricardo
Meza Ricardo
29/01/2020
raadt aan
Deze 2 mannen zijn top!! 10/10
Pawan Bajnath
Pawan Bajnath
22/01/2020
raadt aan
In een keer geslaagd, goeie leraren en goed verzorgd!
Kelly Snel
Kelly Snel
11/01/2020
raadt aan
Super goed! Veel nut van de curcus gehad want ben in 1x geslaagd. 😊😊👍👍🎉🎉
Cheyenne Martis
Cheyenne Martis
11/01/2020
raadt aan
Informatie was zeker nuttig. Zeker aan te raden!!

Wat kan jij verwachten van onze dagcursus met ADHD?

Zekerheid dat jij in 1 keer zult slagen voor je theorie-examen! Maar daarvoor zullen wij ervoor zorgen dat we jouw aandacht krijgen. De dagcursus is namelijk ingedeeld in drie delen die jij ook zult krijgen tijdens het theorie-examen. De drie onderdelen zijn gevaarherkenning, kennis en inzicht. Wij hebben gemerkt in de afgelopen jaren dat gevaarherkenning best lastig kan zijn, omdat je misschien situaties over het hoofd zult zien op een afbeelding. Daarom geven wij tips om de situaties beter in te zien. Je zult namelijk deze gevaren later ook herkennen in de praktijk. Op deze manier bereiden wij jou voor om een betere inschatting te maken. 

Tijdens het gedeelte kennis zullen wij jou op een leuke manier de theorie borden en regels in het verkeer leuk uitleggen. Ook hier gebruiken we ezelsbruggetjes die ervoor zal zorgen dat jij over vijf jaar nog steeds de theorie goed zult onthouden. Dus het maakt niet uit of je ADHD, dyslexie of faalangst hebt. Binnen een dagdeel zal jij de belangrijkste theorie weten over het gedeelte kennis tijdens je theorie-examen. 

En natuurlijk wordt de meeste aandacht besteed aan het onderdeel inzicht. Dit is het lastigste gedeelte van de theorie-examen. Je ADHD wordt hierbij op de proef gesteld. Maar als jij de theoriecursus volgt van Easytheorie zul je niets merken van je ADHD. De theoriecursus zorgt ervoor dat jij juist enthousiast wordt bij het maken van de inzichtelijke vragen. Want jij weet hoe je ze goed kunt beantwoorden. Je beloont jezelf namelijk met de kennis die je hebt opgedaan tijdens het opletten bij de dagcursus.

%

Slaagt bij Easytheorie

Waarom een theoriecursus bij Easytheorie?

Naast dat wij een slagingspercentage hebben van 91%, zitten wij ook enorm dicht bij het CBR! Binnen vijf minuten loop je het CBR al binnen en kun je je klaarmaken om je theorie-examen in 1 keer te halen. Omdat wij de auto theorie zeer leuk vertellen, zul jij de theorie niet alleen de dag erna, niet alleen de week erop, maar zelfs jaren nog onthouden! 

Want het maken van een theorie-examen doen wij samen. Wij geven jou de tips en tricks om jouw in 1 keer te laten slagen voor het theorie-examen. En ADHD heeft totaal geen invloed op het maken van je theorie-examen, jij kent namelijk de auto theorie.

Veelgestelde vragen

Wij staan voor jou klaar

Mocht jij vragen hebben dan is de kans groot dat ze hiertussen staan. Kijk rond of jouw vraag ertussen staat. Zo niet kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en om je cursus in te plannen.

Wat zijn de kosten?

Een theorie dagcursus bij ons kost €97,-. Het CBR-examen van €37,- is hier niet bij inbegrepen. Voor het cursusbedrag krijg je les van professionals die je helpen met praktijkvoorbeelden en ezelsbruggetjes om de stof beter te begrijpen en toe te passen tijdens je theorie-examen.

Hoe groot is de kans dat ik het haal?

We hebben een slagingspercentage van 91%. Als je goed meedoet met de lessen is de kans groot dat jij ook daaronder valt. Onze experts hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zullen jou op een makkelijke manier in één keer laten slagen.

Kan ik examen doen als mijn ID is verlopen?

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort mee te nemen. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR, mag je geen examen doen. Check dus op tijd of je ID geldig is, anders vervalt het examen en is het zonde van je kans.

Hoe hanteren jullie de coronamaatregelen?

Wij hanteren alle maatregelen van het RIVM. We vragen iedereen een mondkapje op te doen en de 1,5 meter aan te houden. Bij het zitten mag de mondkap af. De groepen zijn niet groter dan de maximaal toegestane capaciteit volgens het RIVM. Daarnaast vragen wij jou je eigen lunch mee te nemen.

Wat is de afstand naar het CBR?

Na de theoriecursus loop je binnen een paar minuten naar het CBR.

Ben ik verplicht boeken aan te schaffen?

Tijdens de cursus zal je op een gemakkelijke manier alle stof krijgen die nodig is voor je theorie-examen bij het CBR. Je bent natuurlijk vrij om boeken aan te schaffen. Maar wij begrijpen dat jij dat niet wilt met een theoriecursus.

Ik heb moeite met leren. Hoe wordt ik geholpen?

De theoriecursus kent vele voordelen. Zo kan een deelnemer met dyslexie of een deelnemer met faalangst zeer gemakkelijk slagen voor zijn of haar theorie-examen. Wij leggen namelijk de stof op een ‘easy’ manier uit, zodat jij het altijd zult begrijpen. Tijdens de cursus mag je altijd  vraagstellen aan onze docenten. Op deze manier weten wij zeker dat jij alles zult snappen!

Meld je snel aan!

Heb jij misschien nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze klantenservice. Misschien staat je vraag zelfs bij onze veel gestelde vragen. Easytheorie staat voor jou klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Je kunt daarvoor ons telefoonnummer bellen of ons mailen.

Nodig uit en verdien

X
Meld je aan om uw link te delen
Inschrijven